Alex Dinca - Asociatia Groove ON

Hai să lăsăm ceva bun în urma noastră!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
1,000 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Hei! Sunt Alex Dincă, dar probabil că îți sună mai cunoscut Dred sau Băiatu` cu Cafeaua. Și eu mă implic în ridicarea Muzeului Viu de la Tecșești! Întâmplarea face că, anul trecut, în "escapada" de vară, am ajuns voluntar la Tecșești, sat depopulat din inima Munților Apuseni. Aici, împreună cu o mână de oameni faini cu idei și mai faine, m-am întors la origini și am început construcția unui sătuc din neolitic.

Cu siguranță m-ai auzit povestind despre experiența de neuitat pe care am trăit-o acolo. Dacă nu, pot să-ţi împărtășesc oricând, cu mare drag, tot ce se întâmplă în cadrul Muzeului Viu!

Important este că și TU poți să sprijini printr-o mică donație care va asigura alimentele, uneltele și resursele necesare pentru a duce la capăt acest proiect! Hai să construim împreună Căsuța Vraciului, Olarului și a Pescarului și să lăsăm lumea un pic mai bună decât am găsit-o! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Groove ON

Asociația Culturală pentru Dezvoltare Durabilă Groove On promovează tradițiile autentic românești și are ca misiune cercetarea și păstrarea valorilor care contureaza istoria si specificul etnografic al țării. Fondată în 2012 de o comunitate de oameni iubitori de legendă, de cultură locală și de tradiții, asociația este o platforma care promovează metodele de liberă exprimare prin diverse acte artistice: film, fotografie, pictură, teatru, literatură sau muzică.

Muzeul viu de la Tecșești

Muzeul Viu de la Tecșești este unicat în Europa prin abordarea interdisciplinară, care pune în valoare patrimoniul cultural și istoric al României.

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!