Andrada Vaidoș - Asociatia Groove ON

Să facem lucrurile să se întâmple, pentru a (re)crea istoria!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
1,000 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Salut! Sunt Andrada. Am 26 de ani, sunt ardeleancă şi nu ştiu de ce m-am dus la Bucureşti, pentru că tot LA ORIGINI mă întorc.

Muzeul Viu de la Tecşeşti este un vis care devine realitate. Este un proiect pe care îl simt din toată inima! Reprezintă o alternativă la haosul şi la instabilitatea de zi cu zi a lumii în care trăim. Totodată, este o comunitate în continuă formare. Văd acest proiect ca pe o lecţie despre câtă bucurie pot aduce lucrurile făcute ÎMPREUNĂ cu ceilalţi şi despre respectul faţă de ceea ce avem (de la natură sau de la strămoşi).

Da, la Muzeul Viu de la Tecşeşti construim şi reconstruim istoria şi ne întoarcem la origini. Dar, în aceeaşi măsură ne construim şi ne reconstruim pe noi înşine.

Ştii ce se întâmplă de fapt? Dăm viaţă Tecşeştiului, asta facem. Pentru că atunci când într-un sătuc aproape părăsit din inima Apusenilor apar oameni tineri şi frumoşi, care au intenţii bune, care vor să înveţe meşteşugurile, care vor să asculte poveştile sătenilor şi să readucă locul la viaţă, petru a transmite toate astea mai departe, Tecşeştiul se bucură! Este o pace pe care o înţelegi doar când eşti acolo.

De asta e viu Muzeul de la Tecşeşti! Deoarece misiunea lui e să găzduiască vizitatori frumoşi ca tine! Pentru ca toată minunea să se întâmple şi pentru ca tu să poţi trăi experienţa aceasta, avem nevoie de ajutorul tău! DONEAZĂ cât poţi şi cât simţi, pentru că dar din dar se face rai!

Dacă mă cunoşti, ştii că pun mare preţ pe EXPERIENŢĂ şi ştii câtă bucurie mi-ar aduce donaţia ta, mai ales pentru că ți-am povestit despre Tecşeşti!  Dacă nu știi cine sunt, ne putem cunoaşte şi iţi pot povesti ce trăim acolo.

Să ne punem laolaltă resursele, să dăm mai departe, să (re)creem istoria şi să construim Muzeul Viu de la Tecşeşti!  Zic!

Îţi MULŢUMESC că te afli printre cei care CONTRIBUIE!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Groove ON

Asociația Culturală pentru Dezvoltare Durabilă Groove On promovează tradițiile autentic românești și are ca misiune cercetarea și păstrarea valorilor care contureaza istoria si specificul etnografic al țării. Fondată în 2012 de o comunitate de oameni iubitori de legendă, de cultură locală și de tradiții, asociația este o platforma care promovează metodele de liberă exprimare prin diverse acte artistice: film, fotografie, pictură, teatru, literatură sau muzică.

Muzeul viu de la Tecșești

Muzeul Viu de la Tecșești este unicat în Europa prin abordarea interdisciplinară, care pune în valoare patrimoniul cultural și istoric al României.

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!