Alina Toma - Asociatia Groove ON

Putem oferi o alternativă educativă la turismul obișnuit

50 RON Donatii stranse
5% Complete
1,000 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt Alina Toma și susțin proiectul La Origini. Mă pasionează tradițiile și tot ceea ce înseamnă rădăcinile românești. Pentru oamenii ca mine, Muzeul Viu de la Tecșești este o experiență inedită. Aici, cred că pot descoperi realitatea din spatele cărților de istorie. Îmi doresc să pot experimenta modul de viață al locuitorilor din trecut, renunțând pentru câteva zile la civilizație.

Tabăra de creație de la Tecșești te rupe de cotidian și te ancorează într-un alt timp. Cred că asta face totul atât de special. Pentru mine va fi un loc în care mă pot reconecta cu originile și cu obiceiurile care stau la baza a ceea ce suntem astăzi. O spun ca un om care trăiește într-un oraș agitat, precum București.

Sprijin La Origini pentru că mi se pare o alternativă educativă și de succes la turismul obișnuit. Dacă și tu esti de acord cu mine, donează pentru a ne ajuta să strângem materialele necesare construcției celorlalte sectoare din cadrul Muzeului Viu de la Tecșești. Cred că împreună putem să oferim o nouă perspectivă asupra istoriei și tradițiilor care ne-au format și să punem în valoare inițiativa unor oameni cu idei valoroase.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Asociatia Groove ON

Asociația Culturală pentru Dezvoltare Durabilă Groove On promovează tradițiile autentic românești și are ca misiune cercetarea și păstrarea valorilor care contureaza istoria si specificul etnografic al țării. Fondată în 2012 de o comunitate de oameni iubitori de legendă, de cultură locală și de tradiții, asociația este o platforma care promovează metodele de liberă exprimare prin diverse acte artistice: film, fotografie, pictură, teatru, literatură sau muzică.

Muzeul viu de la Tecșești

Muzeul Viu de la Tecșești este unicat în Europa prin abordarea interdisciplinară, care pune în valoare patrimoniul cultural și istoric al României.

1 Donatii

<3 love u
31 mar 2017